Nu kööör veeh!

Tja sötnosar och välkommna till Planet L !

 

Du vet antagligen inte om det än men ganska snart kommer du vara en passionerad följare av min glamorösa och sjuka vardag.

 

Idag tryckte jag och P in varsin biljett ned till lilla Singapore där vi fram till början av juni ska lära de små gulingarna ett och annat om hur de ska sköta sin industri för att kunna ha en hållbar utveckling. Vi åker imorgon. Huvudet är fyllt med allt annat än jobb och för att vara ärlig så lär just jobbet bli en promenad i parken, ALLA vet ju att Sverige är helt överlägset och det kommer bli EEAASSYY att styra upp deras trötta industriparker…ja menar: hallååå, det är asien liksom! :P INKOMPETENS (och impotens? Hahahaha). Anyway, festerna, maten …ja MAAATTEN (!), de SMALA små brudarna, värmen , de sjyssta shopping distrikten….det kommer bli stört bra! Vi har spanat in en fet lägenhet också som kanske blir värdig att utgöra homebase de närmsta månaderna. Utan att avslöja hyran kan ja ju säga att de e inte heeelt billigt...men kostar det så smakar det :P Finns en fet massagestol i lägenheten tydligen… kommer behövas för det kommer givetvis bli helt stört mycket träning också de närmsta månaderna! Det kommer helt enkelt bli fabulous!

 

(Nämnde jag föressten att Singapore ligger bara en halvtimmes flyg ifrån indonesiens Mentawai Islands? ….ojojoj stackars mig. :P)

 

Lovley!

 


Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

:D tja <3

2011-01-29 @ 20:49:15
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Daniella

känner igen bilden, :o <3 ;) men har aldrig varit där, haha onödig kommentar !



kram

2011-01-29 @ 21:46:43
URL: http://daniellaevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0